Hoppa till sidans innehåll

3:e raka segern mot FBK Karlstad 2

11 MAJ 2018 10:44
Det blev seger med 4-2 i Onsdagens hemmamatch mot FBK Karlstad 2. Målskyttar för hemmalaget: Szymon Wiejak 2, Arkadiusz Staszczak och Njegos Golocevac.
  • Skapad: 11 MAJ 2018 10:44

I dag var det klart for ny kamp mot FBK. Vi kom fra en bra kamp mot Kil, mens FBK kom fra tap mot Skattkärr. Vi prata om før kampen at det var viktig å ta med den fine variasjonen vi hadde mot Kil. At vi skulle holde ballen i laget og når vi angrep at vi gjorde det med tempo. Å møte 2. lag er alltid litt leit for du vet ikke hvilket lag de kommer med fra kamp til kamp, men vi vet at FBK ønsker å spille fotball langs bakken. 

1.omg

Vi starter litt sløvt i dag. De første 20 min slurver vi med ballen og havner med litt for flat sentral midtbane som gjør at vi for oppspill mot oss i mellomrommet. FBK skaper et par halvsjanser på dette. Etterhvert spiser vi oss inn i kampen og siste 20 tar vi helt over. Vi har god kontroll defensivt og begynner å skape sjanser. Etter 38 min får vi uttelling da Erik legger inn, Szymon skyter på målvakten og Arek setter in returen. Omgangen ebber ut med 1-0. 

2. omg

I pausen blir vi enige om å angripe med balanse på midten og fortsette å være nøye i spillet med ball. Og det får vi til. Fram til 80 min spiller vi veldig bra. Vi rader om gode sjanser og scorer 2 fine mål ved Szymon (ass. Arek) og Njegos. Etter 3-0 fortsetter vi å trykke på og har 4 klare sjanser alene med deres målvakt uten å score flere mål. Etter 80 min scorer FBK på en kontring etter at vi ikke får klarert første situasjonen. Rett etter scorer Szymon et fint solomål, før FBK setter ett langskudd i mål rett etter det igjen. Kampen ebber ut med seier 4-2.

 Oppsummering:

Synes vi nok en gang gjør en god kamp. Synes vi er klart bedre enn motstanderen og scorer noen fine mål. Om jeg skal pirke på noe så er det at vi skulle lagd 3-4 mål til på de enorme sjansene vi skaper. Nå er det bare å restituere i morgen og legge tankene på kampen mot Skattkärr på lørdag. Takk til FBK og dommerne for kampen og takk til alle som var å så på oss.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info