Hoppa till sidans innehåll

Bortaseger mot Kil

06 MAJ 2018 23:26
Det blev seger med 3-5 i lördagens bortamatch mot Kils AIK. Szymon Wiejak var strålande glad efter att ha satt 3 av Ås 5 mål.
  • Skapad: 06 MAJ 2018 23:26

Kils AIK – IFK Ås 3-5 (1-3)

Etter en 2 ukers pause var det endelig klart for ny match, da vi i går dro til Kil for å spille årets første bortekamp. Kil er et lag som jobber knallhardt for hverandre og aldri gir opp, det fikk vi merke i fjor da vi tapte 5-3 etter å ha ledet 3-0! Vi har trent godt i matchpausen og prata om at vi i denne kampen var nødt til å være fokusert og være på i alle dueller. Samtidig som vi skulle få variasjon i spillet gjennom å veksle mellom høy intensitet i gjenvinningsfasen og i angrepene og ro med ballen i laget.

 1 omg:

Vi starter bra og styrer kampen. Vi har ro med ballen og styrer hele omgangen med masse fint pasningsspill og bevegelser samtidig som vi er aggressive i gjenvinningsfasen, og det er en gjenvinning høyt i banen av Robin som gjør at Szymon kan rulle inn 1-0 alene med keeper etter 22 min. Rett etter får Kil et hjørnespark, som vi klarer for dårlig og de kan utlikne etter en sterk enkeltmannsprestasjon. Rett etter det kommer Mario seg fri på siden og slår fint inn til Arek som setter inn 2-1 med hodet. Litt etter det slår Szymon en nydelig stikker til Robin som han setter sikkert til 3-1. Resten av omgangen fortsetter vi å styre og går til pause med en fortjent ledelse.

 2. omg:

Vi blir enige i pausen at de første 15 min blir viktige for ikke å gi Kil noe håp om å komme tilbake og vi tar tak i kampen direkte fra avspark og setter 2 nye mål. Szymon scorer begge, det første etter fin pasning fra Sebbe og det andre etter en gjennomspilling av Arek. Etter det senker vi intensiteten og Kil gjør 2 mål. Vi skaper en 2-3 gode sjanser til og burde nok ha gjort et par mål på slutten av kampen.

Oppsummering: vi gjør en god kamp, der vi i store perioder styrer spillet totalt. Litt synd at vi slipper oss ned på slutten for jeg synes at 1-5 hadde vært resultat som speila kampen bedre enn 3-5. Dette er noe vi må jobbe med, men seier 5-3 på bortebane er supert.

Takk til Kil og dommerne for kampen og en stor takk til alle fra Ås som er med og støtter oss, vi sees på onsdag kl 19.30 i Charlottenberg.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info