Hoppa till sidans innehåll

Seger i Forshaga

07 JUL 2018 08:10
IFK Ås tog en viktig seger innan sommaruppehållet genom att besegra Forshaga på bortaplan med 1-3. Detta gör att man tillhör gruppen på 5 lag som skapat sig ett litet försprång i serien inför höstavslutningen. Nils referat läser du som vanligt nedan
  • Skapad: 07 JUL 2018 08:10

Forshaga IF – IFK Ås 1-3 (1-1)

 Da er vi akkurat tilbake fra vårsesongens siste kamp. Vi møtte Forshaga på bortebane. Et lag vi slo 4-1 i april hjemme. Det er et lag som prøver å spille fin fotball og er farlige på dødballer. I tillegg har de noen store sterke spillere som er vanskelig å ta ballen fra.  Før kampen ble vi enige om at vi etter 90 minutter skulle gå av banen med et smil om munnen fordi vi hadde hatt det veldig gøy. Samtidig som vi skulle bruke ballen og stå imot deres offensiv.

 

  1. omg: Vi begynner veldig dårlig. Vi lar Forshaga styre tempoet og ligger for langt unna i presset. I tillegg blir vi alt for dype og kommer alt for sent etter i angrep. Forshaga tar også ledningen i denne perioden. Etter ca 20 min tar vi tak i kampen og begynner å løfte oss høyere i banen. Etter noen gode angrep og sjanser sitter utligningen gjennom Arek som blir frispilt av Sebbe.
  2. omg: Vi blir enige i pausen om å fortsette å holde høyt tempo og være nøye defensivt. Vi går ut og fortsetter den gode avslutningen på 1. 0mg og Milan setter 2-1 etter fint framspill av Arek og Sasa. Etter det flytter Forshaga opp og jakter utligning. Vi blir litt baktunge og de kommer til en 2-3 gode sjanser, men vi holder unna. Helt på slutten kontrer vi og Szymon 3-1 på retur fra straffe.

 Oppsummering:

Totalt sett en bra gjennomført kamp fra oss. Vi jobber godt for hverandre og har noen riktig fine angrep. Arek pådrar seg rødt etter to gule og derfor er det ekstra sterkt å holde unna på slutten. Til slutt vil jeg gratulere Nils Ernevi med en glimrende debut som høyreback i 20 min. Takk for kampen til Forshaga og dommerne og en ekstra takk til alle fra Ås som var og så på. Nå tar vi et sommerbreak og ses på Åsvallen 11. august da vi møter KIL.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info