Hoppa till sidans innehåll

Årest första seger

22 APR 2018 22:40
Årets första 3-poängare kom i helgen då vi tog emot Forshaga på konstgräset i Charlottenberg. Slutsiffrorna skrevs till 4-1 efter 2-0 i halvlek. Målskyttar för IFK: Erik Peterson, Mario Mijatovic, Robin Pettersson och Szymon Wiejak. Läs mer nedan
  • Skapad: 22 APR 2018 22:40

I dag var det klart for match nr 2 for sesongen. Vi møtte Forshaga «hjemme» på Sparbanksvallen. Forshaga vant sin første match og vi var forberedte på å møte et sterkt lag som vi viste var sterke i duellene og er et godt dødball-lag. Før kampen sa vi at det er viktig med aggressivt press og stort balltempo når vi skulle angripe.

1 omg:

Vi begynner kampen sterkt og tar kommando fra start. Etter ca 5 min slår Petar en nydelig gjennombruddspasning til Erik som tar med seg ballen og scorer sikkert alene med målvakten. Etter det synker vi litt i kvalitet og vi lager alt for mange dødballer, som Forshaga pumper inn feltet. Vi får stort sett ryddet opp, men de skaper en farlig sjanse som Mitch redder fint. Etter ca 25 min tar vi mer og mer over og vi scorer et nydelig mål der Mario løper gjennom og scorer alene med målvakten. Etter det skaper vi noen gode sjanser, men målvakten i Forshaga har en meget god dag på jobben.

2 omg:

I pausen blir vi enige om å ikke gi dem så mange dødballer og at det var veldig viktig å spille sikkert de første 10 min for at de ikke skulle få noe håp om å komme tilbake. Andre omgang begynner ok fra vår side, men etter 5 min begynner vi å gjøre enkle feil, som gjør at Forshaga får pressa oss tilbake. Etter ca 60 min og flere dødballer scorer de direkte fra et hjørnespark. Heldigvis blir det en Wake up for oss. Da begynner vi å gjøre ting enklere igjen og får fart på ballen. Robin gjør 3-1, rett etter at han kom inn, på et fint innlegg fra Mario. 5 min etter gjør Szymon 4-1 etter å ha blitt frispilt av Robin. Vi har mange overgangsmuligheter i slutten, men flere mål blir det ikke.

 Oppsummering:

Vi vinner 4-1 som er meget bra i en tett og jevn serie som div 4 er. Fra vår side presterer vi litt ujamnt. I perioder spiller vi fin og rask fotball, i andre perioder gjør vi for enkle feil og lar Forshaga presse oss tilbake. Nå er det 14 dager til neste kamp mot Kil borte, så vi får trene godt og holde formen oppe. En stor takk for kampen og lykke til videre til Forshaga og dommerne. Også en stor takk til alle som var og så på oss håper vi ses igjen den 9/5 mot FBK 2.

Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info