Hoppa till sidans innehåll

Arvika Fotboll - IFK Ås 2-2

02 JUL 2018 23:05
För 3:e gången på 2 säsonger blev det delad pott när Arvika och Ås drabbade samman i västderby. Ås hade ledningen vid 2 tillfällen men lyckades inte behålla den i 90 minuter.
  • Skapad: 02 JUL 2018 23:05

Arvika Fotboll – IFK Ås 2-2 (1-2)

I lördags var det klart for et nytt derby mot Arvika. Det er ikke mere enn drøye 2 måneder siden vi møttes i seriepremieren. Den kampen endte 2-2. Før kampen ble vi enige om å bruke den energien, et derby mot topplaget gir, på en smart måte. Det vil si å løpe mye, være i duellene og være 100% fokusert hele kampen. Arvika er et stabilt lag som gjør få dårlige kamper og som har et par enkeltspillere som har høy klasse.

 

  1. omg: tidlig i kampen får vi et hjørnespark, som Arek slår hardt inn i feltet. Ballen treffer en mot spiller og vi får en drømmestart med 1-0 ledelse etter 3 minutter. Men bare 2 minutter etter får Arvika til et fint angrep og vi er like langt igjen. Etter det målet tar Arvika over kampen. Vi sliter litt med å få tak på Arvikas angrepsspill med lange baller opp mot en meget rørlig og god spiss. Arvika skaper noen gode sjanser, men Mitch er med og redder fint. Etter ca 25 min får vi bedre kontroll defensivt og tar over kampen. Vi spiller en fin siste halvdel av 1. omgang, med bra bevegelse, pasningsspill og god kontroll defensivt. Sasa som var ny hos oss til denne kampen kommer inn etter 32 min. og 2 minutter etter setter han et meget fint angrep i mål og vi går til pause med 2-1ledelse.
  2. Omg.: vi prater i pausen og fortsette å ha kontroll defensivt og ha god bevegelse når vi har ball. Dessverre blir for baktunge i starten av andre omgang og Arvika får ha mye ball. De skaper ikke veldig med sjanser, men har noen angrep som er nære. Etter 65 min gjør vi en personlig feil som fører til at Arvika kan utligne. Etter 2-2 målet spiser vi oss inn i kampen igjen og de siste 10 synes jeg vi har de farligste mulighetene, men vi klarer ikke å sette ballen i mål.

 Oppsummering: synes vi gjennomfører en bra bortekamp mot serielederen. Det er alltid vanskelig å komme til Arvika å få med poeng. Alltid synd å miste ledelsen to ganger, men sett under ett var uavgjort et greit resultat. Nå lader vi opp for å spille en ny vanskelig bortekamp mot Forshaga på onsdag. Takk for kampen til Arvika og dommertrioen og en kjempe takk til alle som heiet på oss.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info