Hoppa till sidans innehåll

IFK Ås-Västanvik 5-1

17 JUN 2018 14:25
Efter några matcher där det varit snålt med poängskörden var det äntligen dags för en 3-poängare när Västanvik besegrades på hemmaplan. Se referat
  • Skapad: 17 JUN 2018 14:25

IFK Ås – Västanviks AIF 5-1 (1-1) 

Lørdag var det klart for siste hjemmekampen før sommerferien. Vi møtte Västanviks AIF, et lag som forrige sesong spilte i 3. div. Vi var forberedt på en tøff kamp, da Västanvik er et stort og tungt lag og møte. Før kampen ble vi enige om at innsatsen måtte være 100% uansett hva som hender og spille slik vi ønsker uten å bli dratt med i motstanderens spill. 

  1. omg:

I starten er det en stillingskrig. Vi klarer ikke helt og å holde ballen i laget og Västanvik pumper baller framover. Etter 13 min mister vi ballen altfor enkelt på midten og Västanvik får til en fin kontring som ender med at de scorer sikkert alene med Mitch. Etter det  tar vi mer tak i kampen og begynner å komme rundt på kantene. Vi får til noen gode innlegg og etter et innlegg fra Mario setter Arek ballen i mål med en fin heading. Resten av første omgang blir en jevn kamp der vi skaper noen farligheter samtidig som vi sliter med Västanviks lange oppspill noe som gjør at de også skaper noen sjanser.

 2 .omg:

Vi pausen justerer vi litt og legger Noel litt dypere for å klare å ta unna de lange oppspillene. Samtidig blir vi enige om å være veldig nøye med ballen, særlig på egen banehalvdel. Andre omgang starter litt tamt fra vår side. Vi er for langt unna i dueller og vi lar Västanvik ta initiativet i kampen uten at de skaper noen store sjanser. Men vi jobber oss inn i det og tar mer og mer over og når Simon setter 2-1 etter et fint framspill av Arek er vi helt overlegene. Simon setter 3-1 etter retur når Björn treffer stolpen og

4-1 etter  et fint framspill av Matt. Milan får æren av å sette 5-1 etter at Erik spiller gjennom.

 Oppsummering:

Etter en meget god siste halvtime, vinner vi komfortabelt 5-1. Vi sliter litt med deres spill i første omgang, da de flytter laget veldig høyt, slår langt og er sterke i duellene. Når vi fikk kontroll på de samtidig som vi klarte å utnytte mellomrommet med ball fikk vi mange sjanser og mål. Takk til Västanvik og dommerne for kampen. Og takk til alle dere som droppet Island-Argentina og støttet oss fra tribunen.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info