Hoppa till sidans innehåll

Kämpainsats mot IFK Sunne

27 MAJ 2018 23:08
IFK Ås var nära att knipa en poäng när man gästades av IFK Sunne i lördags. Sunne avgjorde dock i den 74 minuten med matchens enda mål. Matchreferat nedan:
  • Skapad: 27 MAJ 2018 23:08

IFK Ås- IFK Sunne 0-1 (0-0) 

I går var det klart for ny kamp. Vi tok i mot Sunne på Åsvallen. Vi gledet oss til endelig å komme på riktig gress etter at de fem første kampene i år har vært på kunstgress. Siden det var 14 dager siden siste kamp har vi prøvd å få opp intensiteten igjen på trening. Det er fort å falle ut av kamp modus når det blir for lange pauser mellom kampene. Vi ble enige om å gå ut lavt og spare litt krefter da det var 30 grader og vi visste det km til å bli en kraftprøve, men være aggressive når vi først gikk i press. I tillegg ønsket vi å ta vare på ballen når vi hadde den. 

1 omg:

Vi starter fryktelig dårlig. De første 25 minuttene var det kun et lag på banen og det var ikke oss. Vi kom for langt unna i presset og lå litt høyt med bakre firer slik at de kunne slå inn i bakrommet, men med litt flaks og oppofrende duellspill i feltet gjorde at vi holdt nullen. Etter vannpausen i 1. omg fikk vi justert litt slik at de ikke fikk slå i bakrommet så enkelt samtidig som vi klarte å ta tak i og holde på ballen l mer enn ett trekk. Det førte til at vi kom litt høyere i banen og Sunne skapte ikke så mye mer. 

2 omg:

I pausen prater vi om å være flinkere til å ta opp andre baller og å holde mer i ballen slik at vi fikk løftet laget og kommet rundt på kantene. I tillegg at vi skulle fortsette å legge ned den samme innsatsen som i første og vi lykkes med det. Vi klarer å vinne flere dueller og ta ut deres sentrale midtbane. Det fører til at vi kommer høyere i banen og begynner å produsere sjanser. Etter ca 70 min spiller vi oss fint fra på venstrekanten og Mario slår inn og ballen går via noen ben og inn til målvakt. Vår største sjanse så langt. Dessverre kontrer Sunne og utnytter at vi er litt i ubalanse og scorer kampens eneste mål. Vi prøver å komme tilbake men makter det ikke og taper 0-1. 

Summering:

Alle legger ned en kjempeinnsats. Vi løper mye, forsvarer oss oppofrende og prøver alt vi kan. Synes også det er bra å snu kampbildet i andre omgang etter at vi ble presset så kraftig i første. Synd at det ikke rekker til poeng i dag, men fortsetter vi med dette fokuset blir det flere poeng i år. En ekstra takk til vår samarbeidsklubb for godt samarbeide, noe som leder til at to spillere får sin debut i div 4 i denne kampen. Takk for kampen til Sunne og dommerne og en stor takk til alle som kom for å se på.  Nå er det heldigvis ingen pauser før sommeren og vi har 7 kamper fram til 4/7, noe vi gleder oss veldig til. Neste kamp er mot Strömtorps neste lørdag.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info