Hoppa till sidans innehåll

Milan tillbaka när Ås säkrade 3 poäng

06 JUN 2018 23:20
Milan Krivokapic är tillbaka i blåvitt och stod för 2 av målen när Säffle FF 2 besegrades 3-1 på Åsvallen i Tisdags. 3-1 målet gjordes av Sebastian Hammertoft. Se mer detaljer med Tränar-Nils egna ord.
  • Skapad: 06 JUN 2018 23:20

IFK Ås – Säffle FF 2 3-1 (1-1)

I går kveld var det klart for ny kamp mot Säffle 2 på Åsvallen. Det er alltid vanskelig å vite hva men møter for lag, når det er andre lag, fordi det varierer mye utfra hvordan det går med førstelaget. Men vi vet at Säffle er et lag som ønsker å spille fotball langs bakken. Vi kom fra en god andre omgang mot Strömtorps og ønsket å ta med oss den omgangen inn i kampen mot Säffle. I tillegg pratet vi mye om at uansett hva som skjer må vi holde hodet høyt og fortsette å ha 100% fokus.

 1.omg: Vi starter kampen friskt og tar kommandoen fra start. Vi kommer til noen gode muligheter men klarer ikke å sette ballen i mål. Etter 7 min mister vi ballen sentralt i banen og Säffle kan kontre inn 0-1. Da fikk vi en prøve på om vi klarte å holde hodet høyt og fortsette slik vi hadde begynt, og det klarte vi med bravur. Vi fortsatte å kjøre over Säffle og hadde et stror ballinnehav. I tillegg fortsatte vi å skape sjanser og etter ca 30 min fikk vi betalt da Milan satte ballen i lengste hjørnet etter et raskt tatt frispark. Vi fortsatte og dominere ut omgangen.

 2.omg: I pausen sa vi at vi skulle fortsette å ha samme aggressivitet og samme bevegelse samtidig som vi skulle være maksimalt fokusert. Andre omgang begynner litt rotete, men vi har ballen mest. Etter ca 15 min tar vi mere og mere over igjen og når Milan setter 2-1, etter 70 min, på et nydelig lobb-gjnnomspill fra Arek styrer vi alt på banen. Sebastian setter 3-1 etter et hjørnespark og vi kontrollerer kampen ut.

 Summering: Vi klarer å fortsette fra den gode andre omgangen mot Strömtorps, samtidig som vi ikke lar deres ledningsmål senke oss. Vi spiller en god kamp, der vi har mye ball i laget, gjennvinner ballen raskt og skaper mange muligheter samtidig som vi ikke slipper til Säffle. Nå tar vi med oss dette inn mot neste kamp mot KB på lørdag. Takk for kampen til Saffle og dommerene og en stor takk til alle som var å så på.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info