Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Strömtorp

04 JUN 2018 21:31
IFK Ås hämtade upp underläge 2-0 till slutresultatet 2-2 när man gästade Strömtorp i Lördags. Som matchen utvecklades var det ändå relativt nöjda Ås-spelare och supporters som återvände hemåt även om man kanske hoppats på 3 poäng denna varma lördag.
  • Skapad: 04 JUN 2018 21:31

Strömtorps IK – IFK Ås 2-2 (2-0)

I går var det klart for ny kamp, denne gang mot Strömtorps IK på bortebane. Strömtorps begynte sesongen bra, men de har fått det tyngre etter hvert. Vi har hatt en dårlig periode med to tap og ingen scorte mål. Før kampen ble vi enige om å gå ut høyt og sette press på dem for å få opp aggressiviteten i spillet. I tillegg ønsker vi å verne om ballen og utnytte mellomrom og kanter i vårt offensive spill.

 1.omg: vi starter slik vi ønsker. Vi er aggressive og vinner dueller samtidig som vi klarer å spille hos fint rundt på kantene. Etter ca 10 min scorer vi mål, men dessverre blir Björn avblåst for offside. Vi fortsetter etter det med god kontroll uten å skape de helt gode sjansene. Etter 17 min får Strömtorps til et fint angrep som ender i mål og de tar ledningen. Etter det faller vi sammen. Vi er slurvete med ballen, det blir masse dueller, mange frispark, flere spillere som blir liggende nede og vi bruker altfor mye tid på å diskutere med motspillere og dommere. Dette i tillegg til vannpause gjorde at effektiv spilletid i første omg kan maks ha vært 25- 30. min. Etter ca 30 min kommer en Strömtorps spiller seg fri på spissen av sekstenmeteren. Han prøver et skudd og i det han skyter kaster Mario seg inn i føttene hans og lager straffe. Den setter dem sikkert og det er 2-0 til pause.

 2.omg: i pausen blir vi enige om å slutte med diskusjoner, alt annet tull å spille fotball. Det gjør vi og i andre omgang kjører vi over dem. Vi flytter ballen fint og vinner den fort tilbake når vi vinner den. Strömtorps blir dypere og dypere og siste 20 min er det» powerplay» mot Strömtorps  mål. Etter 71. min setter Szymon en fin chip fra 25 meter som målvakten er sjanseløs på. 8 min etter setter Arek 2-2 etter retur inne i feltet. Vi skaper noen halvfarlige sjanser siste 10, men det ender med cornere og frispark og kampen blåses av med resultatet 2-2.

 Summering: Det vi må øve på er å ikke la mål imot styre vårt spill. Synes 1. omgang i går er veldig lik andre omgang mot Skattkärr. Vi styrer spillet men når vi får mål imot faller fokuset og konsentrasjonen og vi lar motstanderlaget styre på sine premisser. Ellers er vi veldig fornøyd med å klare 2-2 etter 0-2 til pause, og det er en veldig positiv 2. omgang. Takk for kampen til Strömtorp og dommere. En kjempetakk til våre supportere som hadde tatt turen til Degerfors. Vi sees allerede på tirsdag, da vi tar imot Säffle 2 kl 19.30 på Åsvallen.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info