Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Skattkärr hemma

19 AUG 2018 22:42
Ås har inlett hösten starkt med seger i 2 av 3 matcher. Vinst mot Kil hemma 3-1 Förlust borta mot FBK2 med 4-1 Vinst mot Skattkärr med 3-1. På bilden helgens målskyttar. Milan Krivokapic med 2 mål och Benjamin Hammertoft 1 mål. Referat nedan:
  • Skapad: 19 AUG 2018 22:42

IFK Ås – Kils AIK 3-1 (1-1)

FBK 2 – IFK Ås 4-1 (1-1)

IFK Ås – Skattkärr 3-1 (3-1)

Etter en lang og veldig varm sommerferie, startet vi høsten med et smell med 3 kamper på en uke. Vi startet å trene 1. august og spilte en treningskamp mot et G 19 lag fra Norge. Etter 10 dager med trening var de klart for første kamp på høsten mot Kil hjemme på Åsvallen. Ås er et tøft lag å møte med mange sterke spillere og en veldig god arbeidsmoral. Etter det var det tur til Karlstad for å møte FBK 2. Et ungt lag med noen spillere som er nærme å spille på førstelaget. Før vi avsluttet uken i kveld med hjemmekamp mot Skattkärr, et lag som jobber og sliter og som vi tapte for i vår.

 Kil (H)

Vi starter kampen med et høyt tempo og får uttelling etter 6 minutter når Erik smeller inn 1-0 etter at han fanger opp en dårlig klarering fra Kil. Vi fortsetter bra og har god kontroll på kampen, menn etter ca 30 min får Kil en corner som de header i mål. To mål etter corner var det som skjedde i første omgang. Vi hadde mye ball og var flinke til å variere mellom bakrom og mellomrom. Vi ble enige om å fortsette og å holde høyt tempo på alt vi gjorde. Vi begynte andre omgang like bra som første nå det gjaldt spill og trykte Kil tilbake. Vi måtte vente helt til 75 minutter før vi fikk uttelling. Milan satt inn 2-1 og rett etter 3-1 etter et fint framspill av benjamin. Siste 10 ble vi litt presset, men etter et par gode tacklinger fra Petar og en redning av Albin, vant vi fortjent.

 FBK 2 (B)

Kampen begynte med at FBK la seg kompakt og satset på raske overganger når de vant ballen. Vi hadde ballen mye men klarte ikke å spille oss gjennom FBK muren og det endte med at de fikk noen gode kontringer. De satte 1-0 etter en kontring etter 25 min. Etter det klarer vi å true litt mer i bakrom og 6-7 minutter etter utligner vi etter en fin scoring av Milan. Etter det er det ganske jevnt før FBK får et par gode sjanser rett før pause som Albin er med på. Vi snakker i pausen at vi ikke må miste ballen på feil steder å la dem få konter på oss. Dessverre er det akkurat det vi gjør og andre omgangen er årsverste. FBK får mange kontringer og vinner fortjent 4-1.

 Skattkärr (h)

I dag var vi enig om å revansjere den fryktelige kampen på tirsdag og tapet i vår. Vi hadde et fokus og det var å jobbe hardt for hverandre i 90 minutter. Da var det veldig gledelig å se at det var det vi gjorde. Vi gikk på banen og kjempa og sleit, samtid som vi var flinke til å variere mellom spill i bakrom og mellomrom. Det kom 4 tette mål midt i første omgang, først et klassisk Milan–mål der han drar seg inn fra venstre og plasserer den i borteste hjørne. Så utligner Skattkärr med et fint hodestøt etter et godt innlegg. Rett etter vinner Benjamin ballen høyt i banen og banker inn 2-1, før Milan avslutter målminuttene med å sette et frispark over muren og i mål. I pausen ønsket vi å fortsett med jobben samtidig som vi var smarte i den defensive jobben. Vi lykkes godt og holder nullen i andre.

 3 kamper og 6 poeng er ok. Nå har vi nådd sesongens hovedmål som var 30 poeng. Nå har vi 2 uker til neste kamp som for vår del blir en cupfinale. Skal vi være med å kjempe om 2. plassen må vi slå Sunne borte. Vi skal nå trene godt for å prøve å få til det.

Takk til alle som støtter oss, takk til motstanderlagene og til dommerne.

Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info