Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiär IFK Ås-Arvika

15 APR 2018 23:27
Det var strålande väder och en förväntansfull publik på Sparbanksvallen i Charlottenberg när div 4 inleddes med västderbyt mellan Ås-och Arvika. Matchen slutade 2-2. Läs vidare om tränaren Nils Johansens syn på matchen.
  • Skapad: 15 APR 2018 23:27

IFK Ås – Arvika 2-2 (0-0)

Da var vi endelig i gang. Etter et halvt års pause var det klart for seriestart og for å spisse det ekstra var det et derby mot Arvika. Vi har trent godt under vinteren og følte vi var klare for å starte. Vi ble enige før kampen at det var viktig å ikke miste ballen sentralt i banen slik at Arvika kunne kontre på oss og at vi måtte våge å spille vårt spill når vi vant ballen.

 1.Omg:

Kampen starter med at begge lag føler på hverandre. Etter 10 min har Arvika en ball i tverrliggeren. Etter det får vi noen fine overgangsmuligheter som vi ikke tar vare på. Omgangen fortsetter med stillingskrig og ingen av lagene får noe overtak. Etter ca 30-35 min tar Arvika over banespillet og vi blir litt for dype. Arvika skaper ingen farligheter, men har ballen mest.

 2. Omg:

Vi ble enige i pausen å fortsette med den gode jobben vi la det i 1. omgang, men holde litt mere på ballen slik at vi kunne løfte laget høyere i banen.

Omgangen starter litt rotete for vår del. Vi slurver litt og i løpet av de første 8. min av 2. omgang lager Arvika to mål. Etter det våkner vi til og tar over kampen helt. Vi blir flinkere til å holde i ballen og spiller slik vi ønsker. Vi får med begge kantene bra og begynner å skape sjanser. Etter litt over 70 min får vi betalt da Erik slår et fint innlegg som Arek nikker i mål. Vi fortsetter å trykke på og etter 83 min ender et meget godt angrep med at Vita spiller til Njegos som sikkert setter ballen i mål. Etter det blir det litt Hawaii fotball. Arvika får en stor sjanse etter hjørnespark og vi skaper en god mulighet. Kampen ebber ut med 2-2 som sluttresultat.

 Oppsummering:

Synes det var en god fotballkamp som ble spilt i dag. 1. omgang var en stillingskrig og litt typisk for 1. seriekamp. Andre omgang var mer fartsfylt og vi er veldig fornøyd med hvordan vi løfta oss etter 0-2.

Vil takke Arvika, tre gode dommere og alle som kom for se på for kampen og håper vi ses neste lørdag same sted og tid for kamp mot Forshaga.

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info