Hoppa till sidans innehåll

Skattkärr-Ås 2-0

19 MAJ 2018 10:16
Det blev årets första förlust när A-laget åkte till Skattkärr förra lördagen. 2-0 blev slutresultatet efter 0-0 i halvlek i en match där marginalerna inte var på IFK's sida. Läs Nils egna ord om tillställningen nedanför.
  • Skapad: 19 MAJ 2018 10:16

Skattkärr – IFK Ås 2-0 (0-0)

På lørdag var det klart for ny kamp, borte mot Skattkärr. Skattkärr var et lag vi ikke viste så mye om, men de haar begynt sesongen bra og vi var innstilte på en tøff kamp. Vi ble enige om før kampen og starte lavt i presset for å se litt hvordan de la opp spillet. I tillegg skulle vi fortsette å ha et trygt og godt pasningsspill og god bevegelse. 

1 omg:

Kampen starter med at Skattkärr trykker opp laget og skaper en god sjanse allerede etter 3-4 minutter. Rett etter spiller vi oss fint frem på venstresiden og Arek får en sjanse alene med målvakte, men målvakten reddet og Szymon satte returen i stolpen. Etter denne friske starten tar vi over mere og mere av spillet og skaper et par gode sjanser uten å score. 

2 omg:

Vi blir enige i pausen og fortsett å utfordre dem langs kantene og i mellomrommet mellom forsvar og midtbane. Etter 1 min av omgangen får Skattkärr et frispark som de setter rett i mål. Dette fører til at vi må jage og de kan ligge bak og kontre. Dette gjør Skattkärr meget bra og de gjør 2-0 på en kontring. Vi stanger mot forsvarsmuren og skaper noen fine sjanser men klarer ikke å sette ballen i mål. 

Oppsummering:

Etter sesongens første tap er vi ikke fornøyd med egen prestasjon. Jeg synes alikevel at vi gjør en ok kamp og skaper flere sjanser til å score mål, men fotball går ut på score flest mål derfor taper vi fortjent. Takk for kampen til Skattkärr og dommertrioen og stor takk til alle som kom for å se på. Nå får vi en helgs pause før vi møter Sunne hjemme på Åsvallen den 26/5.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info