Hoppa till sidans innehåll

Tung förlust i Sunne

04 SEP 2018 22:46
A-lagets förhoppningar om kvalspel till div 3 grusades med största sannolikhet när man förlorade på bortaplan mot IFK Sunne med 1-0. Avgörandet kom i 89 minuten vilket gjorde förlusten än tyngre.
  • Skapad: 04 SEP 2018 22:46

IFK Sunne – IFK Ås 1-0 (0-0)

 På lørdag dro vi til Sunne for å prøve å kappe ned på forspranget til andre plassen på tabellen. Vi har hatt en uke spillefri og har fått trent godt i perioden. Forutsetningene var klare for oss, med visnt meldte vi oss på i kampen om andreplassen, med uavgjort eller tap må vi fokusere på topp 4. Sunne er et hardtarbedene og jevnt lag som ofte vinner kamper med ett mål, så vi visste vi måtte være på topp for å få med poeng hjem.

 1 omg

Kampen starter med mye dueller og de første 10 min blir litt rotete fra vår side, men etter det tar vi tak i ballen og tar over kampen. Vi spiller oss fint ut bakfra og varierer oppspillene med å tre opp i mellomrom og å bruke bakrommet. Dessverre skaper vi litt lite store sjanser i forhold til overtaket i spill, men Milan får en god mulighet alene med målvakt som han setter utenfor. Utover det har vi noen halv farligheter, men siste pasning manglet.

 2. omg

Vi blir enige pausen om å fortsette den fine variasjonen fra 1. omg. Bruke bakrom for å få mellomrom å spille opp i. Dessverre klarer vi ikke å følge opp det i andre. Vi blir for møtenede og alle vil ha ball i beina og det er kun noen få ganger vi klarer å true bak deres bakre firer. Dette gjør at når vi i første omgang aldri hadde balltap på egen banehalvdel, fikk vi det mange ganger i andre omgang og Sunne for et spillemessig overtak. De skaper en par gode sjanser men tverrligger og Marco står i veien for at det skal bli mål. Når vi etter 80 min får Mario utvist blir det et stort trykk mot oss og i minutt 88 flikker Sunne et innlegg i mål.

 Oppsummering

Alltid surt å tape, når man slipper inn mål så sent. Synes det var en jevn kamp med en omgang til hvert lag. Minuset vårt var at vi skaper litt for lite store sjanser med så my overtak som vi har i første ellers vil gi all honnør til alle for en helhjerta innsats i 90 minutter. Takk for kampen til Sunne og dommerne og tusen takk for all støtte fra dere som hadde tatt turen for å se på oss. Håper vi ses til lørdag på Åsvallen når vi tar imot Strömtorp.

 Nils

Skribent: Sveneric Skoglund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Ås - Fotboll
Sveneric Skoglund, Ås Bostället
67392 Charlottenberg

Besöksadress:
Ås Åsvallen
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: +46 571 222 86
E-post: This is a mailto link

Se all info